Blog

  Massagen af reflekspunkter har indflydelse på hele kroppen og stimmulerer funktionen af de indre organer. Kunne du tænke dig at opleve. orgasmer der varer i flere minutter og som er mange gange kraftigere? Trods dens hårdhed for massagen dig samtidigt til, at slappe. For en god thai massage anbefaler vi, at afsætte mindst en time. at få mere energi og livsglæde i hverdagen?

  Frauen in strumpfhosen bilder erfahrungen dreier

  en episk rejse i dit seksuelle potentiale som mand? orgasmer som kan mærkes i hele kroppen timer efter? Da den kræver den fulde indsats af massørens kræfter og kropsvægt er den dyre en de andre mere bløde massager. en behandling der modvirker mange sygdomme? Kunne du tænke dig at opleve. Massagen går fra top til tå og indeholder både fod, nakke og skulder massage og da der ikke bruges olie må du gerne beholde dit tøj på (såfremt det er bekvemt) eller benytte det som vi stiller til rådighed for dig.

  Give en times velvære til dine nærmeste med vores Gavekort. Vi byder på te eller kaffe efter massagen og den må du også gerne få, hvis du ledsager dit barn eller din partner. Efter massagen byder vi på en kop te eller kaffe. Ud over massage anvendes tryk på reflekspunkter på og under foden. at kunne holde længere i sengen, sammen med din partner? Fodmassage, fodmassagen omfatter massage af både ben og fødder. Du kunne også prøve vores sportmassage, hvor vi ved 30 minutters varighed udelukkende koncentrerer os på de muskler der er ømme.


  at få mere energi og livsglæde i hverdagen? Hvis du ikke har den tid eller måske vil prøve om vores massage er noget til dig, kunne du starte med en skulder nakke massage eller fodmassage, hvor man kan nøjes med 20 til 30 minutter. at få orgasme uden at få udløsning? Oliemassage er en Full Body Massage fra fødderne til hovedet efter en forudbestemt sekvens, hvor man inddrager alle sider af dansk gratis prono erotica næstved kroppen. Traditionelle Thai Massage, den traditionelle Thai Massage er en hård massage som går i dybden. Jamnong Sangkaew er certificerede og har mere en 17 års erfaring med ren massage. Terapi massage koncentrerer sig på dine problemzoner. Du finder også i Espergærde tæt på Helsingør i Nordsjælland. Der ud over forbedres blodcirkulationen og strømmene i lymfesystemet. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Vi vil meget gerne fremhæve at vores massage ikke er kun til voksne mænd og kvinder, men også til børn. en opløftet sindstilstand der modvirker stress i flere dage?  Bordel valby massage i nordsjælland

  Sport Massage Sportmassage er ikke en traditionel massage form i Thailand. 20 discount på alle massager til børn under. Så skal du prøve Episk Massage. Traditionel Thai Massage 60 minutter 500 Dkk 90 minutter 700 DKK, fodmassage eller Skulder og Nakke Massage 30 minutter 250 DKK 60 minutter 400 DKK, olie massage 45 minutter 300 DKK 60 minutter 400 DKK 90 minutter 600. Arbejde eller sport vil denne massage være et godt valg. Har du specielle problemzoner med forspændinger, kan vi koncentrere os i en terapeutisk massage om disse for at give dig energien tilbage. Virker afslappende, løsner spændte muskler, lindrer og formindsker kronisk smerte og øger fleksibiliteten i muskler og led.